ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ 2016/17

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2016-17

 

Όσοι φοιτητές έχουν δικαίωμα και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση το χειμερινό εξάμηνο 2016-17, μπορούν να υποβάλουν αίτηση βεβαίωσης πλήρωσης προϋποθέσεων πρακτικής άσκησης στη Γραμματεία του Τμήματος από Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 καθημερινά και ώρες 10.00-13.00. Η αίτηση δεν απαιτεί την υπογραφή του υπευθύνου της πρακτικής άσκησης της κατεύθυνσης πριν ο φοιτητής προσκομίσει τη βεβαίωση αποδοχής από τον φορέα απασχόλησης. 

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 12:00 στην αίθουσα 206 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την πρακτική άσκηση από την Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος. Η παρουσία των ενδιαφερόμενων φοιτητών είναι απαραίτητη.

Οι ημερομηνίες υποβολής των δικαιολογητικών για πρακτική άσκηση (στον υπεύθυνο της κατεύθυνσης) ξεκινούν την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 και μετά την ενημέρωση των φοιτητών από την Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος.

Οι  φοιτητές των οποίων  εκκρεμούν οι βαθμοί στα μαθήματα ειδικότητας θα μπορούν να κάνουν αίτηση μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.  

Category: Uncategorized
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>