ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΧΕΙΜ. 2016-17

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2016-17

 

Λόγω της απεργίας του ΟΑΣΘ δε κατέστη δυνατή η πραγματοποίηση της ενημερωτικής εκδήλωσης για την πρακτική άσκηση την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου. Παρακαλούνται οι φοιτητές να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων (http://agriculturaltechnology.teithe.gr/students/) τη διαδικασία έναρξης της πρακτικής άσκησης και να προβούν στις ενέργειες που χρειάζονται (βεβαίωση από Γραμματεία, βεβαίωση από επιχείρηση). Παράλληλα μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τους υπευθύνους των κατευθύνσεων τους για την ενημέρωση τους:

Ουρανία Νόττα (κατεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας) ournotta@farm.teithe.gr

Κωνσταντίνο Κουσενίδη (κατεύθυνση Ζωικής Παραγωγής) kousenidis@ap.teithe.gr

Βασίλειο Τάσιο (κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής) tasios@cp.teithe.gr

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 στην αίθουσα 206 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την πρακτική άσκηση από την Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος σε όσους φοιτητές έχουν απορίες για την πρακτική άσκηση του χειμερινού εξαμήνου 2016-17.

Category: Uncategorized
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>