ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2016

 

Όσοι φοιτητές έχουν δικαίωμα και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση το εαρινό εξάμηνο 2016, μπορούν να υποβάλουν αίτηση βεβαίωσης πλήρωσης προϋποθέσεων πρακτικής άσκησης στη Γραμματεία του Τμήματος από Τετάρτη 16 Μαρτίου έως Τετάρτη 30 Μαρτίου 2015 καθημερινά και ώρες 10.00-13.00. Η αίτηση δεν απαιτεί την υπογραφή του υπευθύνου της πρακτικής άσκησης της κατεύθυνσης πριν ο φοιτητής προσκομίσει τη βεβαίωση αποδοχής από τον φορέα απασχόλησης. 

Την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 και ώρα 12:00 στην αίθουσα 203 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την πρακτική άσκηση από την Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος. Η παρουσία των ενδιαφερόμενων φοιτητών είναι απαραίτητη.

Οι ημερομηνίες υποβολής των δικαιολογητικών για πρακτική άσκηση (στον υπεύθυνο της κατεύθυνσης) ξεκινούν την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 και μετά την ενημέρωση των φοιτητών από την Επιτροπή Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος.

 

Category: Uncategorized
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>