ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΛΒΙΟΘΗΚΗ

Αγαπητοί χρήστες της Βιβλιοθήκης του ΑΤΕΙΘ,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Βιβλιοθήκη του ΑΤΕΙΘ (Κεντρική και Σπουδαστήρια) μέσα από το πρόγραμμα «Υπηρεσίες αιχμής διαχείρισης, πρόσβασης και ταυτοποίησης των υπηρεσιών της βιβλιοθήκης του ΑΤΕΙΘ (RFID-RADIO FREQUENCY IDENTIFICATION)» έχει σχεδόν ολοκληρώσει την επικόλληση RFID ετικετών στα τεκμήρια. Ωστόσο παραμένουν προς επεξεργασία τα τεκμήρια που είναι δανεισμένα στους χρήστες της Βιβλιοθήκης.

Σας παρακαλούμε, για να ολοκληρωθεί το έργο της επικόλλησης RFID ετικετών στα τεκμήρια, να φέρετε τα βιβλία που έχετε δανειστεί στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος τη Δευτέρα 16/3 και/ή την Πέμπτη 19/3 από τις 9:00 έως τις 15:00, ούτως ώστε η ομάδα έργου να περάσει επί τόπου τις RFID ετικέτες στα βιβλία αυτά. Η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα για κάθε ένα τεκμήριο. Δεν είναι απαραίτητο να επιστραφούν τα τεκμήρια στη βιβλιοθήκη, μπορείτε μετά την επεξεργασία να τα κρατήσετε για όσο διάστημα τα έχετε δανειστεί.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία,

 

Category: Uncategorized
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>